Four Weddings and a Funeral: de serie op Videoland

Televizier logo

Geplaatst op 2 Oktober om 15:29

Serie

Gebaseerd op de film

Four weddings and a funeral is een van de populairste romantische komedies aller tijden. Op Videoland is vanaf 4 oktober de serie te zien die is gebaseerd op de film.

In de eerste scènes van Four weddings and a funeral, de serie, is duidelijk te merken dat de serie te danken is aan de film. Love is all around me wordt gespeeld op de achtergrond en de hoofdpersoon roept heel vaak 'fuck' als ze te laat komt, net zoals Hugh Grant dat deed in de legendarische film. Daarna houdt het wel een beetje op met de gelijkenissen. Al zijn er wel vier bruiloften en één begrafenis. 

Maya

De tiendelige serie gaat over Maya (Nathalie Emmanuel, Missandei in Game of Thrones). Ze werkt voor Ted (Tommy Dewey), een politicus die een gooi doet naar een plek in de Amerikaanse Senaat en met wie Maya een affaire heeft. In de eerste aflevering vliegt Maya van Washington naar Londen voor de 30-ste verjaardag van goede vriendin Ainsley. Onderweg ontmoet ze Kash, een zakenjongen die graag acteur wil worden. Later ontdekt ze dat Kash en Ainsley ook geen vreemden zijn van elkaar. 

Four weddings and a funeral staat vanaf 4 oktober op Videoland