Marc van der Linden zegt hele rare dingen in RTL Boulevard

Televizier logo

Geplaatst op 11 augustus om 0:35

Amusement

Prins Andrew

Royalty-deskundige Marc van der Linden vergaloppeerde zich behoorlijk in de dinsdag-uitzending van RTL Boulevard toen het over de vermeende misstappen van prins Andrew ging. 

Andrew wordt al een tijdje beschuldigd van verkrachting van een minderjarig meisje en heeft daar nu een civiele procedure voor aan zijn broek hangen. Van der Linden nam het op zich om de beschuldiging van Virigina Giuffre in twijfel te trekken: "Deze mevrouw heeft zich voorgedaan als meerderjarig maar was destijds minderjarig. Ze werkte als masseuse maar velen zeggen dat ze prostituée was." Van der Linden suggereerde ook nog dat het Virginia enkel om het geld te doen is. 

Bridget Maasland

Het werd presentatrice Bridget Maasland op dat moment iets teveel: "Dat maakt het nog niet goed hè, Marc, want zo klinkt het een beetje." Daarop krabbelde de kongingshuisdeskundige ietwat terug. 

Marc en Ghislaine

Eerder nam hij het tijdens hetzelfde onderwerp al op voor Ghislaine Maxwell, de vrouw die jonge meisjes ronselde voor kinderverkrachter en vriend van Andrew, Jeffrey Epstein. Volgens Van der Linden zit Maxwell onder onterende omstandigheden in een Amerikaanse cel. 'Maar ik ben misschien een beetje bevooroordeeld, want ik ken haar een beetje.'

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Misschien is het een goed idee als Marc van der Linden zijn kennis over de zaak oppoetst door de Netflix-documentaire Jeffrey Epstein: Filthy Rich te bekijken. Daarin kan hij zien hoe Maxwell en Epstein het leven van talloze kwetsbare meisjes, onder wie Virginia Giuffre, verwoest hebben.  

Bekijk ook