Tip
Nieuw op Disney+: Marvel Studios: Legends

Geplaatst op 9 Januari, 10:00

Wanda en Vision

Een heks met realiteitsveranderende gaven en een vriendelijke androïde die een liefdesrelatie met haar onderhoud, dat zijn Wanda en Vision. Maar over deze superhelden is veel meer te vertellen.

Nog één week, dan verschijnt de eerste echte Marvel-serie op Disney+, WandaVision. Die reeks draait om Avengers Wanda en haar grote liefde Vision. Maar afgezien van hun bijdrage aan de knokpartijen met allerhande superschurken, weet de gemiddelde bioscoopganger maar weinig van de twee superhelden. En dat terwijl zowel Wanda als Vision een bijzonder intrigerend achtergrondverhaal hebben.

Marvel helpt ons uit de brand

Maar dat weten alleen de lezers van de comicbooks. Gelukkig helpt Disney+ ook superheldenfans die die stripboeken niet hebben gelezen én de filmkijkers die even bijgepraat willen worden uit de brand in een nieuwe reeks, Marvel Studios: legends. Hierin vertellen ze het achtergrondverhaal bij diverse helden uit het Marvel-universum. Niet verrassend: ze beginnen met Wanda Maximoff en haar Vision. Welke helden of schurken in de rest van de reeks centraal staan, is nog even een verrassing.

Marvel Studios: legends is vanaf 8 januari te zien op Disney+.

Kijk hier de trailer:

 

Bekijk ook