Actrice Ortál Vriend nieuwe uitdager Slimste Mens

Geplaatst op 14 Juli, 14:27

De tv van 14 juli

Actrice Ortál Vriend uit Flikken Maastricht is de nieuwe uitdager van De Slimste Mens. Evi Hanssen duikt in de wereld van Sextortion. Dit zijn de tv-tips van 14 juli 2020.

Evi en Sextortion

Nadat ze liet zien hoe jongeren slachtoffer kunnen worden van sexting en grooming, gaat Evi Hanssen weer een stapje verder. De derde aflevering van Help, mijn borsten staan online gaat over seksuele afpersing, oftewel sextortion. 

Help, mijn borsten staan online zie je om 22:10 uur op NPO 3

Spellen met Lies, Thom en Rayen

De drie BN’ers die het vanavond opnemen tegen een alfabet van ‘onbekende’ Nederlanders in De S.P.E.L.show zijn acteur en fotograaf Thom Hoffman, actrice Lies Visschedijk en cabaretier Rayen Panday. Zij laten zien hoe goed ze zijn in spelling, spreekwoorden en grammatica. Het prijzengeld gaat naar een goed doel.

De S.P.E.L-show zie je om 21:25 uur op NPO 1

Is Ortál Vriend de slimste?

Kijkers van Flikken Rotterda kennen haar vooral als Noucha van Vliet, maar in het echt heet de rechercheur Ortál Vriend. Als Noucha rekent ze de ene crimineel na de andere in, maar kan ze in het echt ook een beetje rekenen? Of meer berekenen? Je ziet het in De slimste mens, waarin ze vanavond de nieuwe uitdager is.

De slimste mens zie je om 20:40 uur op NPO 2

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download dan de gratis app van TVgids.nl!