Dit zijn de BN'ers van het jubileumseizoen Waar is de Mol?

Geplaatst op 30 September, 16:48

Fred van Leer en Johan Derksen

In het jubileumseizoen Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol op stap met BN’ers die al eerder in het programma te zien waren. Dit zijn andere Johan Derksen, Sylvana Simons en Fred van Leer.

Omdat Waar is de Mol? in de coronatijd is opgenomen, zien de locaties er iets anders uit als we gewend zijn. Niet het Amazonegebied of Uganda, maar onze eigen Hollandse bodem vormt de plek waar Johnny de BN’ers ontmoet.

Gelukkig kent ons land ook een hoop mooie plekjes. Zo vliegt Johnny met Gordon boven Ameland, reist hij met Johan Derksen af naar het Drentse Grolloo en neemt hij Sylvana Simons mee op een trip down memory lane door Noord-Holland. Verder zien we ook Sergio Herman en lacht, giert en brult Johnny het uit met Fred van Leer. 

De 5 beste opdrachten van 20 seizoen Wie is de Mol?

Verrassingen in eigen land

Johnny de Mol lichtte eerder al een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. "Ons land, de plek die we thuis noemen, is extra belangrijk geworden in deze tijd. En ook daar valt nog verrassend veel te ontdekken." Hij vervolgt: "Je hoeft niet altijd ver te reizen om iets nieuws te zien: vaak ligt de verbazing gewoon om de hoek."

Zo bezoekt hij met Johan Derksen zijn favoriete provincie: Drenthe. De reis start in Johans woonplaats Grolloo en leidt via een brommertocht langs zijn ouderlijk huis en jeugdvoetbalclub naar een gevangeniscel in Veenhuizen.

Benieuwd naar het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? De eerste aflevering met Johan Derksen is op maandag 5 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6.