Drie leuke tv-tips voor zaterdag 28 maart

Beau, Philip en Linda

Geplaatst op 28 Maart, 8:30

Een avond voor publieksfavorieten. Beau van Erven Dorens start met een nieuw programma over de coronacrisis bij RTL 4, Philip Freriks begint op NPO 2 aan zijn documentaireserie over de bevrijding en SBS6 herhaalt Ik hou van Holland met Linda de Mol. U mag kiezen!

Philip Freriks en de bevrijding 

Het is dit jaar 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd werd na de Duitse bezetting in de Tweede Wereldoorlog. Maar weinig mensen weten nog dat er bijna 9 maanden zat tussen het eerste en het laatste stukje Nederland dat bevrijd werd. Philip Freriks volgt in deze zesdelige serie het spoor van de bevrijding.

Je ziet het in In de voetsporen van de bevrijding om 20:35 uur op NPO 2

Linda houdt ook in de herhaling van Holland

Omdat het gloednieuwe We want more nog niet opgenomen was voor de coronacrisis uitbrak, zendt SBS6 de komende weken herhalingen van Ik hou van Holland uit. De aflevering van vanavond is de eerste van seizoen 15 in september 2019. De gasten zijn: Sanne Hans, Leonie ter Braak, Nick Schilder, Simon Keizer, Barry Atsma en Isa Hoes.

Je ziet het in Ik Hou van Holland om 20:00 uur bij SBS6

Beau gaat nergens heen

Net als de rest van Nederland zat ook Beau van Erven Dorens een beetje op de bank voor zich uit te mijmeren, toen hij opeen een bijzonder idee had. Een talkshow! Over het coronavirus! Live vanuit zijn eigen woonkamer! Gelukkig voor Beau vond ook RTL-baas Peter van der Vorst dit een goed idee en zo ontstond Beau Blijft Binnen. Het programma is zowel zaterdag- als zondagavond te zien bij RTL 4.

Je ziet het in Beau Blijft Binnen, zaterdag om 22:45 uur op RTL 4. (Zondag om 22:20 uur.)