John van den Heuvel doet nieuwe poging om kinderen te redden in Ontvoerd

Geplaatst op 30 Augustus, 8:00

De tv-tips van 30 augustus

In Ontvoerd doet John van den Heuvel een nieuwe poging om de kinderen van Sanne terug te halen uit Turkije. Verder staat er tijdens de Tour de France een zware dagrit op het menu en zie je op Veronica het vierde deel van de succesvolle Mad Max-serie.

Tweede Tourrit

Ook de tweede Tourrit van het jaar heeft Nice als start- en eindpunt, maar is nog zwaarder dan de Tour-ouverture. Het traject van 187 kilometer dat het nog kakelverse peloton voor de kiezen krijgt, bevat namelijk niet alleen heuvels, maar ook al enkele stevige bergen. De afdaling is een duikvlucht naar de Zuid-Franse havenstad.

NPO1 – 13.10 uur – NOS Tour de France

Tweede kans in Ontvoerd 

In 2018 werden Sofie (5 jaar), Yasin (4 jaar) en Serhat (2 jaar) door hun vader meegenomen naar Turkije. Moeder Sanne wilde dat uiteraard niet, maar werd door haar man gedwongen mee te werken. Sanne schakelde Ontvoerd van John van den Heuvel in. Vorig seizoen lukte het Van den Heuvel niet de kinderen terug naar Nederland te krijgen, maar deze keer lijkt hij meer succes te hebben.

RTL4 – 21:30 uur – Ontvoerd

Woestijntaferelen 

Motorbendes, punks en oorlogen om benzine. Dat zijn de belangrijkste bestanddelen van de Mad Max-films waar Mel Gibson dik dertig jaar geleden wereldberoemd mee wordt. In Mad Max: Fury Road geeft hij het stokje over aan Tom Hardy, die in de woestijn in aanraking komt met de eenarmige bad ass Imperator Furiosa (Charlize Theron). Samen met haar en haar legertje vrouwen gaat Mad Max de strijd aan met snoodaard Immortan Joe.

Veronica – 20:00 uur – Mad Max: Fury Road

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.