Ryanne van Dorst is terug in de nacht met nieuw seizoen Nachtdieren

Geplaatst op 13 Oktober, 10:40

Het mysterie van de nacht ontrafelen

In het nieuwe seizoen van Nachtdieren gaat Ryanne van Dorst opnieuw op zoek naar het mysterie van de nacht. Zo ontmoet de presentatrice onder meer de reddingsbrigade op het strand en stuit ze in de duinen op een verscholen camping.

Het duurde even, maar vanavond keert Ryanne van Dorst terug op NPO3 met een gloednieuwe reeks van Nachtdieren. Ze begint in Haarlem, tijdens de kortste nacht van het jaar, en rijdt in het holst van de nacht langs chique, luxueuze wijken naar het strand van Bloemendaal – en weer terug.

Bijzondere mensen

In de welgestelde omgeving komt Ryanne weer een hoop bijzondere mensen tegen. Zo ontmoet ze onder meer kunstenaar Cees, die in het centrum zijn hond uitlaat. Hij is twee dierbaren kwijtgeraakt en rouwt vooral ’s nachts.

Aan de kust bij Bloemendaal is de reddingsbrigade bezig met een oefening én stuit ze op een camping midden in de duinen. Hier wordt ze door Marieke uitgenodigd in haar tent, waar ze met haar twee geliefden Anton en Frank vertelt over hun zestien jaar durende, open relatie.

Beste zangers: Dit zijn de 6 mooiste optredens tot nu toe

Tot slot komt Ryanne een nogal opwindende plek tegen in Haarlem: de B&B voor seks en liefde van Willemijn. Hier logeert een bijzondere gast, namelijk dominatrix ‘Bara Cema aka Soviet Mercedes’.

Benieuwd naar wie Ryanne nog meer tegen het lijft? Het nieuwe seizoen van Nachtdieren begint op dinsdag 13 oktober om 21:55 uur bij NPO3.