Rik van de Westelaken: WIDM-groep speelt hard en fanatiek

Wie is de Mol?

Geplaatst op 14 Januari, 16:18

Voor kijkers is het nog even wennen, maar Rik van de Westelaken kent de nieuwe groep Wie is de Mol?-kandidaten als presentator een stuk beter. Hij noemt hun spel ‘hard en fanatiek’.

Vier jaar geleden kwam hij nog als winnaar uit de bus, dit jaar staat Rik van de Westelaken alweer voor het tweede jaar op rij als presentator tegenover de groep nieuwe deelnemers van Wie is de Mol?.

Hard en fanatiek

Het twintigste seizoen startte zaterdag bij NPO 1 en belooft een spannende te worden: alle kandidaten gedragen zich al vanaf de eerste minuut dat ze in China zijn zo verdacht mogelijk. Dat beeld klopt ook volgens Van de Westelaken. “Het is een groep die het spel hard en fanatiek speelt, maar wel met de kaarten tegen de borst. Vanaf het eerste moment staat iedereen op scherp”, aldus de presentator in een interview met Televizier. “Niet ieders intenties zijn altijd meteen duidelijk.”

Lachen

Het fanatisme staat gezelligheid in de groep volgens Rik gelukkig niet in de weg: “Gelukkig kunnen ze zichzelf allemaal goed relativeren. En, er wordt nog steeds veel gelachen.”

De deelnemers 

Het deelnemersveld van Wie is de Mol? bestaat dit jaar uit Buddy Vedder, Claes Iversen, Jaike Belfor, Johan Goossens, Leonie ter Braak, Miljuschka Witzenhausen, Nathan Rutjes, Rob Dekay of Tina de Bruin. KRO-NCRV-presentatrice Anita Witzier viel in de eerste aflevering af.

Niks missen van Wie is de Mol?? Check dan onze Wie is de Mol?-overzichtspagina!