Vier hoogtepunten uit The masked singer

Geplaatst op 31 Oktober, 13:02

Spetterende duetten

Vrijdagavond overtrof The masked singer opnieuw het eigen kijkcijferrecord met zo’n 2,9 miljoen kijkers. Voor iedereen die de optredens nog moet zien – of ze gewoon even terug wilt kijken – hieronder een overzicht van de hoogtepunten (geen spoilers!).

De Aap en de Zebra 

The masked singer is alweer een paar weken op televisie en deze keer was het tijd voor de battles. Die tussen de Aap en Zebra maakte grote indruk op de jury. Ze zijn ervan overtuigd dat Famke Louise de Aap is, maar wat betreft de Zebra tasten ze nog in het duister.

De Lama en de Panter 

Ook tijdens de battle tussen de Lama en Panter blijft het jurypanel nog in het ongewisse. Vooral omdat de twee vloeiend in het Spaans kunnen zingen. Loretta Schrijver doet een gok en denkt dat Joris Linssen in het pak zit van de Lama. 

Dit is wat je moet weten over I can see your voice

De Vos en Kameleon 

De Vos en Kameleon hebben soortgelijke stemmen en dat maakt het extra moeilijk voor de panels van The masked singer. "Wat een samenzang zeg", roept Carlo Boszhard uit als het optreden voorbij is.

De Vlinder en Neptunes

De jury is vooral zwaar onder de indruk van het duet tussen de Vlinder en Neptunes. Niet alleen klinken de stemmen goed, het duo zet ook nog eens een fantastisch optreden neer. Maar wie zijn het toch in de pakken? De jury heeft geen flauw idee...

The masked singer is elke vrijdag om 20:04 uur te zien op RTL4.