Miss Montreal vanavond in de schijnwerpers bij Beste zangers

Geplaatst op 17 September, 8:00

De tv-tips van 17 september

In Beste zangers is het inmiddels de beurt aan Miss Montreal. De andere kandidaten brengen op geheel eigen wijze een eerbetoon aan het ruime oeuvre van de zangeres. Benieuwd naar wat er nog meer te zien is op donderdag 17 september? Je vindt het hieronder.

Chantal Janzen heeft talent voor dieren castreren

Chantal Janzen valt met haar neus in de boter, want tijdens haar dag als kraamverzorgende worden er toevallig veel baby's geboren. Maar ze kan niet lang blijven hangen, aangezien ze ook nog aan de slag moet als dierenarts. Eenmaal ter plekke blijkt ze een talent te zijn in het castreren van huisdieren.

RTL4 – 20:30 uur – Chantal komt werken

Problemen met Nadège in Chateau Meiland

In Chateau Meiland heeft de naderende verhuizing een negatieve invloed op Nadège. De Meilandjes proberen hun trouwe huishoudster ervan te overtuigen ook haar kleine appartementje te verlaten, maar hier heeft ze maar weinig oren naar. Ondertussen is de familie druk met het opruimen van het chateau.

SBS6 – 20:30 uur – Chateau Meiland

Zoon Antonie Kamerling: 'Ik was bang om depressief te worden'

Beste zangers in het teken van Miss Montreal 

De schijnwerpers van Beste zangers zijn dit keer gericht op Miss Montreal, geboren als Sanne Hans (1984). Wulf, Tabitha, Stef Bos, Milow, Diggy Dex en Suzan & Freek brengen haar liedjes op eigen wijze ten gehore. En dat zijn er best wat, want Sanne heeft haar sporen in de muziekbusiness ruimschoots verdiend. 

NPO1 – 20:35 uur – Beste zangers

Verband tussen de coronapandemie en Q-koorts

In Keuringsdienst van waarde wordt een verband gelegd tussen de coronapandemie en de uitbraak van de Q-koorts in 2008 en 2009 in Noord-Brabant. Hoe reageerde de Nederlandse overheid destijds en wat doen veehouders nu om hun veestapel gezond te houden en een nieuwe uitbraak te voorkomen? De keurders spreken verschillende boeren en een viroloog om hier antwoord op te krijgen.

NPO3 – 20:35 uur – Keuringdienst van waarde

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.