Vijf spraakmakende boeren uit elf seizoenen Boer zoekt vrouw

Geplaatst op 13 Mei, 13:00

Vijf spraakmakende boeren uit elf seizoenen Boer zoekt vrouw

Afgelopen zondag was de laatste aflevering van het elfde seizoen van Boer zoekt vrouw te zien. Maar niet getreurd, want Yvon Jaspers komt nog vier weken op zondagavond de huiskamer in met een reeks specials die zij heeft gemaakt met deelnemers aan het datingprogramma. Wij hebben vijf spraakmakende boeren voor je op een rijtje gezet!

Boer Aad 

Boer Aad kreeg in 2012 de hoon van heel Nederland over zich heen. Zo werd de bloemenboer verweten arrogant en chagrijnig te zijn. Sommigen spraken zelfs over haat. Dan moet je wel echt iets fout hebben gedaan. De bloemenboer was nogal direct tegen zijn loges en vond dat zij zich maar aan hem moesten aanpassen. In het zesde seizoen van Boer zoekt vrouw koos Aad uiteindelijk voor Jeannet, maar hun liefde was geen lang leven beschoren. Een tijd later ging Aad nog maar eens door de brieven heen die hij nog  op zolder had liggen. Daar viste hij Ingrid uit, met wie hij nu een relatie heeft.

Boer Geert 

Boer Geert staat bij televisiekijkend Nederland nog op het netvlies gebrand als ‘geile Geert’. De aardbeien, groente- en fruitkweker was nogal handtastelijk naar zijn vrouwen en genoot met volle handen (euh; teugen) van hun aanwezigheid. Zijn uitspraken deden af en toe wat stof opwaaien en “met de puntjes omhoog” zorgde zelfs voor wat schaamrood op de kaken van zijn dorpsgenoten. Uiteindelijk koos Geert voor Hetty, maar zij zijn niet meer samen.

Yvon Jaspers maakt vier specials met verschillende boeren uit 10 seizoenen Boer zoekt vrouw

Boer Wim 

Over jezelf praten in de derde persoon. Boer Wim uit Tanzania deed het continu. De akkerbouwer gaf ruiterlijk toe dat hij eigenlijk helemaal niet mee wilde doen aan Boer zoekt vrouw, maar toen zijn dochter hem had opgegeven, was er geen ontkomen meer aan. Hij koos uiteindelijk voor Evelyne. “Wim kiest voor Evelyne”, schijnt hij gezegd te hebben.

Boer Tom 

Boer Tom hoort ook zonder meer in dit rijtje thuis. Niet zozeer omdat hij vervelend, onhandelbaar of bot was tegen zijn loges, maar vanwege het feit dat hij 1800 brieven kreeg. Laat dan nog maar even op je inwerken. Boer Tom kreeg 1800 brieven waar hij uit moest kiezen. Uiteindelijk was kapster Rimke de gelukkige, maar hun relatie hield geen stand. Tom is inmiddels samen met Marieke, met wie hij een zoontje heeft. Mede door zijn bekendheid middels Boer zoekt vrouw kreeg de tulpenboer een baan als tuin- en klusjesman bij Eigen huis & tuin.

Yvon Jaspers gaat bij Marnix, Roel en Steffi op de koffie in BZV-special

Boer Marnix 

Boer Marnix leek er allemaal niet zoveel zin in te hebben. Toen hij eindelijk wat energie had gevonden om iets voor zijn vrouwen te doen, stookte hij een giertank die dienst deed als hot tub op. Echt romantisch werd het niet op de boederij en Marnix bleef met lege handen achter. Inmiddels zijn die wel gevuld, want de paardenfokker is samen met Emmie. Zij woont inmiddels bij Marnix op de boerderij. Eind goed al goed dus!