Tony terug in de tijd in NCIS

Geplaatst op 10 Juli, 11:46

Tony onderzoekt de moord op een marinier die op dezelfde militaire academie als hijzelf heeft gezeten. Zo keert het NCIS-lid terug naar de plaats waar hij vele jaren heeft doorgebracht. Bishop organiseert een etentje.
Het draait vooral om Tony DiNozzo (Michael Weatherly) in deze herhalig van NCIS. Er wordt namelijk een dode marinier gevonden die op dezelfde militaire academie heeft gezeten als het NCIS-lid. En er is iets vreemds met deze zaak: het slachtoffer heeft een foto in zijn hand waarop een huidige student van de school is te zien. Wat kan hij over het slachtoffer vertellen? Tony keert terug naar de plek waar hij vele jaren heeft doorgebracht. Tijdens zijn onderzoek neemt hij meteen de tijd om de persoonlijke banden aan te halen. Ellie Bishop (Emily Wickersham) en haar echtgenoot nodigen het team uit voor een diner, want hij wil de collega's van zijn vrouw beter leren kennen. Tony en McGee hebben er geen zin in en proberen een geloofwaardige smoes te verzinnen.

Spin-offs

De serie NCIS volgt de leden van de Naval Criminal Investigative Service. Dat is een team dat onderzoek doet naar misdaden die met de marine te maken hebben. Die variëren van doodgeschoten mariniers tot ingewikkelde drugsmoorden. Het team staat onder leiding van Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon). Bijzonder aan NCIS is dat de reeks al dertien seizoenen draait, maar dat de cast in grote lijnen hetzelfde is gebleven. Tim, Ducky, Abby, Tony en teamleider Gibbs lopen al sinds het begin mee in de serie. Net als CSI kent NCIS inmiddels een paar spin-offs. Die spelen zich af in Los Angeles en New Orleans.