×

Bereid je voor op de grote finale van Wie Is de Mol? met Speuren met Siem

Kijktip

Emma, Simon & Nyree (Wie Is de Mol?)
© TVgids.nl (Siem) & AVROTROS (Emma en Nyree)
Molloot en YouTuber Simon van Eek duikt elk seizoen van Wie Is de Mol? fanatiek in alle hints, aanwijzingen en theorieën. Tijdens de streaming editie van de show blikt hij voor TVgids.nl elke week in een video terug op de twee afleveringen. Ga dus maar lekker zitten voor Speuren met Siem!

De Seriegids

Onze Seriegids heet niet voor niets Seriegids. Hier vind je werkelijk alle series op alle zenders. Zin in een avondje Southpark? Na een blik op de Seriegids weet je dat je bij Comedy Central terecht kunt. Meer trek in een het scherpe oog van Jessica Fletcher in Murder, She Wrote? Dan is RTL 8 je zender. Natuurlijk bieden we je op deze pagina ook de laatste nieuwtjes als het gaat om series op Netflix, Videoland, Disney+ en de andere streamingdiensten. Om het helemaal af te maken vind je in de seriegids ook nog geweldige lijsten met heel veel serietips.

Filmgids

Wil je liever een film kijken, dan kun je in een moeite door naar onze strakke Filmgids. En we hebben nog veel meer hartstikke handige gidsen voor je. De Nu & Straks-pagina bijvoorbeeld. Daar zie je meteen wat er op dit moment op tv is. En anders is daar altijd nog de Primetime-pagina met daarin alle programma’s op alle zenders vanaf 19:00 uur.