×

Tel met Paramount Network af naar de Oscars 2024!

De beste Oscarwinnaars voor jou verzameld

Russell Crowe als John Nash in A Beautiful Mind
In de nacht van zondag 10 op maandag 11 maart worden weer de prestigieuze Oscars uitgereikt. Ter ere van dit evenement zendt Paramount Network vanaf maandag 4 maart dagelijks om 20:30 uur de beste Oscarwinnaars van de afgelopen jaren uit.

De Seriegids

Onze Seriegids heet niet voor niets Seriegids. Hier vind je werkelijk alle series op alle zenders. Zin in een avondje Southpark? Na een blik op de Seriegids weet je dat je bij Comedy Central terecht kunt. Meer trek in een het scherpe oog van Jessica Fletcher in Murder, She Wrote? Dan is RTL 8 je zender. Natuurlijk bieden we je op deze pagina ook de laatste nieuwtjes als het gaat om series op Netflix, Videoland, Disney+ en de andere streamingdiensten. Om het helemaal af te maken vind je in de seriegids ook nog geweldige lijsten met heel veel serietips.

Filmgids

Wil je liever een film kijken, dan kun je in een moeite door naar onze strakke Filmgids. En we hebben nog veel meer hartstikke handige gidsen voor je. De Nu & Straks-pagina bijvoorbeeld. Daar zie je meteen wat er op dit moment op tv is. En anders is daar altijd nog de Primetime-pagina met daarin alle programma’s op alle zenders vanaf 19:00 uur.