×

Het vijfde seizoen van de sitcom Ghosts kijk je bij BBC First

Ghosts
Als je geen genoeg kunt krijgen van Ghosts dan ben je bij BBC First aan het juiste adres. Het vijfde seizoen van de Britse sitcom is vanaf vandaag elke zondag om 18:45 uur met dubbele afleveringen te zien bij de zender.

Het vijfde seizoen van de comedyserie Ghosts kijk je bij BBC First

Als je geen genoeg kunt krijgen van Ghosts dan ben je bij BBC First aan het juiste adres.
Lees verder
 

De Seriegids

Onze Seriegids heet niet voor niets Seriegids. Hier vind je werkelijk alle series op alle zenders. Zin in een avondje Southpark? Na een blik op de Seriegids weet je dat je bij Comedy Central terecht kunt. Meer trek in een het scherpe oog van Jessica Fletcher in Murder, She Wrote? Dan is RTL 8 je zender. Natuurlijk bieden we je op deze pagina ook de laatste nieuwtjes als het gaat om series op Netflix, Videoland, Disney+ en de andere streamingdiensten. Om het helemaal af te maken vind je in de seriegids ook nog geweldige lijsten met heel veel serietips.

Filmgids

Wil je liever een film kijken, dan kun je in een moeite door naar onze strakke Filmgids. En we hebben nog veel meer hartstikke handige gidsen voor je. De Nu & Straks-pagina bijvoorbeeld. Daar zie je meteen wat er op dit moment op tv is. En anders is daar altijd nog de Primetime-pagina met daarin alle programma’s op alle zenders vanaf 19:00 uur.