Stem op de tweede kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2018

  • Geplaatst: Dinsdag 13 februari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Weinig dingen zijn leuker dan stemmen. Gelukkig kan dat nu weer in de tweede kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018. Wacht niet langer en stem nu op je favoriete programma!

Welke televisieprogramma liet jou het afgelopen kwartaal schateren van het lachen, tranen met tuiten huilen of met de oren klapperen? Stem op dat programma via Televizier.nl/Ring. Of klik op deze stijlvolle roze button.

Afbeelding

Tot 28 februari

Iedereen mag in deze ronde vijf programma’s en series kwalificeren voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018. Dit is dus een dot van een kans om je favoriete tv-programma een heel eind richting de belangrijkste tv-prijs van Nederland te helpen. Stemmen kan tot 28 februari 10.00 uur.

Regels

Er zijn een paar regels, maar die zijn niet al te moeilijk. Je kunt alleen op Nederlandse programma’s stemmen die zijn uitgezonden van 1 november 2017 tot 1 februari 2018 op een landelijke zender en die minstens 1 keer 500.000 kijkers of meer trokken. De top-5 krijgt automatisch een plek op de selectielijst van de grote verkiezing. Op Televizier.nl/ring staan alle titels die voldoen aan de reglementen van de Verkiezing.

Selectielijst

Na deze kwalificatieronde hebben we nog twee rondes te gaan voor de selectielijst van de Ring vol is. Die zijn in mei en juli/augustus.

In de eerste voorronde kregen de volgende vijf programma’s de meeste stemmen (in alfabetische volgorde):

1 Flikken Rotterdam (Avrotros)
2 Het geheime dagboek van Hendrik Groen (MAX)
3 Hotel Romantiek (KRO-NCRV)
4 Ilse’s veranda (Avrotros)
5 Penoza (KRO-NCRV)Reageren op dit artikel