Toon meer

Over Google Play

Op Google Play Films kun je films huren, kopen en bekijken. De dienst staat open voor alle kijkers, ook als je een Apple-apparaat gebuikt.

Aanbod

Bij Google Play Films kun je films huren of kopen. Een gehuurde film blijft dertig dagen beschikbaar. Als je de film start heb je 48 uur om hem af te kijken. Een gekochte film blijft beschikbaar in je bibliotheek en kun je zo vaak afspelen als je wilt. Het aanbod aan titels is heel breed en omvat zo'n beetje alles wat in de bioscoop te zien is geweest.

Prijs

Films van Google Play Films bestellen kan op verschillende manieren. Zo kun je via elke browser naar de Google Play website op play.google.com/store/movies, maar je vindt de catalogus ook op de YouTube website onder Aankopen (www.youtube-nocookie.com/feed/purchases).

Daarnaast kun je gebruik maken van de Google Play app of speciale Google Play Films app op het apparaat dat je gebruikt, zoals smartphone, tablet, mediaspeler of Smart TV.

Films zijn gewoonlijk te huur voor prijzen van 2,99 tot 6,99 euro. Koopfilms zijn duurder dan huurfilms, van 4,99 tot 17,99 euro voor een recente HD titel.