The Bone Collector op Spike TV(1999)

  • 9 november 2018, 20:30 - 22:40 uur
  • Spike
Kijk nu

THRILLER Vrijdagavond is Filmavond op entertainment zender Spike! Actie, horror, komedie, sci-fi of drama. Voor iedere filmliefhebber heeft Spike TV de beste selectie gemaakt. Met deze week de thrillerfilm The bone collector.

In The bone collector zie je hoe Lincoln Rhyme (Denzel Washington), een forensisch expert, na een ongeluk volledig verlamd raakt en het leven niet meer ziet zitten. Maar wanneer zijn ex-collega Paulie Sellito (Ed O'Neill) bij hem langskomt met een interessante zaak is hij vastbesloten om hem te helpen.

Angelina Jolie

Een gewelddadige psychopaat pleegt  wrede moorden in New York en laat cryptische aanwijzingen achter. Rhyme roept de hulp in van de jonge agente Amelia Donaghy (Angelina Jolie), die via camera- en radiocontact zijn ogen en oren zal zijn. Samen gaan ze op zoek naar de moordenaar.

Denzel Washington

Meerdere beroemdheden zijn in The bone collector te zien, zoals Angelina Jolie, Queen Latifah en Denzel Washington. Denzel speelt een aan bed gekluisterde man, maar is zo'n fantastische acteur dat zijn personage enorm boeiend is. Gebaseerd op de roman van Jeffery Deaver, brengt regisseur Phillip Noyce het verhaal tot leven. Een duistere sfeer, onverwachtse twists in het verhaal en raadselachtige moorden; dat is The bone collector. Een echt must om te zien! Durf jij het aan?

The Bone Collector zie je vanavond om 20.30 uur op Spike, Full Contact TV.

Zet Vrijdagavond Filmavond op Spike vast in je agenda:
Vrijdag 16 november, 20.30 uur: Total recall
Vrijdag 23 november, 20.30 uur: Django unchained

Spike zie je op KPN #13 / Ziggo #16 / T-Mobile Thuis #19


  • Regisseur: Phillip Noyce
  • Scenario schrijver: Jeremy Iacone, Jeffery Deaver
  • Componist: Christopher Ackland, James Ashwill, Paul Aulicino, Allan Byer, David E. Campbell
  • Acteurs: Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah, Michael Rooker, Luis Guzmán

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag