Tijd voor MAX (2018)

  • 12 oktober 2018, 17:10 - 17:55 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW Live middagmagazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainment met boeiende gasten, interessante onderwerpen en een heldere blik op de dagelijkse actualiteit.

Met in deze uitzending:

* Met een camera om zijn nek treedt schrijver en cabaretier Owen Schumacher in de voetsporen van zijn vader. Ruim 50 jaar na zijn vader is hij afgereisd naar Polen, om foto's te maken. Waarom wilde hij deze reis ook maken?

* Yolande Appelman is in het dagelijks leven interventie cardioloog in het VUmc, maar ook bestuurslid van de Stichting Helden van de Zorg. Ze schuift bij ons aan om te praten over een bijzonder evenement dat dit weekend wordt georganiseerd om verpleegkundigen in het zonnetje te zetten.

* We staan ook stil bij de bruiloft van de Engelse prinses Eugenie en Jack Brooksbank. Royaltydeskundige Josine Droogendijk keek er voor ons naar en vertelt wat ze ervan vindt en of haar nog iets bijzonders is opgevallen.

* Wetenschapsjournalist Anna Gimbrčre is enorm fan van een nieuwe internethype, Surimam staat in de keuken en Sven Ratzke treedt op.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i
  • Seizoen: 2018
  • Presentator: Sybrand Niessen, Martine van Os

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag