TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Vroeger at je een biefstuk, van de kogel of de haas. Inmiddels geven supermarkten het rundvlees allerlei exotische namen: picanha, flat iron steak, cowboysteak, bavette, sirloin steak en tomahawk. Hoe chiquer de naam, hoe duurder het vlees, zo lijkt het. Is het vlees ook echt luxer dat de prijs gerechtvaardigd is?
Waar komen deze nieuwe lappen rundvlees vandaan, vraagt Keuringsdienst van waarde zich in deze classic af, en hoe kan het dat slagers die tot voor kort over het hoofd hebben gezien bij het uitbenen van de koe? Een bezoek aan een meesterslager geeft een hoop duidelijkheid: bekende namen zoals rosbief, sukade, entrecote en staartstuk komen voorbij. Alleen de cowboysteak blijft een raadsel: “Die moet je zelf even aanwijzen, want die ken ik niet.”
De TV van gisteren: Nieuw seizoen Vandaag Inside sterk uit de startblokken
21:25Opnames Kees Flodder! zijn van start gegaan
21:06Leer de twaalf kandidaten van Briljante Breinen kennen
14:57Art Rooijakkers stopt ook bij Nieuws van de Dag en dit is zijn vervanger
14:19Videoland-kijkers boffen, want de reünie van B&B Vol Liefde is daar al eerder te zien