TVgids.nl
Klik op 'toestaan' om meldingen van TVgids.nl te ontvangen.
Nieuws
Leverworst komt bij allerlei gelegenheden op tafel. De rol, bestaande uit restvlees zoals lever, kop en spek, kostte in 2014 maar 62 cent voor een halve kilo. De keuringsdienst zoekt uit hoe dat zo goedkoop kan. De verslaggevers bezoeken onder anderen een ambachtelijke slager om te zien hoe de worst wordt gemaakt. Die slager denkt dat het onmogelijk is om het product voor zo weinig geld te maken.
Op naar de fabriek dus, waar de worsten in grote aantallen van de machines rollen. Het lijkt op die manier goedkoper, maar er worden wel extra's toegevoegd, zoals conserveermiddelen. Daarom komt een tweede vraag aan bod in het programma: als leverworst niet voor 62 cent gemaakt kan worden, wie lijdt er dan verlies? De verslaggevers gaan op zoek naar het antwoord. (HH)
Transfernieuws! Danny Ghosen keert terug naar PowNed
12:46Bondgenoten-Geert: 'Ik heb geen relatie met Demi maar wil wel een kind met haar'
12:42Op deze datum is Carrie op Vrijdag weer te zien op tv
11:45Familie Wildeman opnieuw te zien in Een Huis Vol: 'Hierom doen we weer mee'
11:13Kijk LIVE: SKS Skûtsjesilen 2025 vanuit Woudsend (Wâldsein)