Humberto

RTL 4

Talkshow

RTL 4 22 Juli 2021 13:57 - 15:23 h
Talkshow vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en uiteraard een flinke dosis sport. Met de bomvolle sportzomer voor de deur is er naast de dagelijkse actualiteit veel ruimte voor de passie, emotie en hopelijk vele successen op sportgebied.
Met in deze uitzending:

* Wibi Soerjadi zit maar liefst veertig jaar in het vak en deze bijzondere mijlpaal viert de pianovirtuoos deze zomer met een nieuwe reeks tuinconcerten.

* Amy Winehouse overleed tien jaar geleden. Regisseur Arjan Vlakveld maakte een documentaire over de zeldzame momenten dat zij in Nederland was en iedereen betoverde. Zangeres Lakshmi en Jörgen Raymann zijn megafan en vertellen hun herinneringen aan de legendarische artiest

* Het Olympische avontuur is begonnen voor onze Oranje Leeuwinnen, en hoe! Ze wonnen meteen met 10-3 van Zambia. We gaan de wedstrijd nabespreken met Fresia Cousiño Arias en Anouk Hoogendijk.

* Duizenden Nederlanders namen vandaag in Carré afscheid van Peter R. de Vries.
AT5-verslaggever Ronald Olsthoorn was er de hele dag bij en deelt de bijzondere verhalen die hij hoorde. William Rutten eert Peter aan de hand van zijn mooiste foto’s.
Vanavond zingt Jan Dulles bij Humberto 'A Whiter Shade of Pale', één van Peters favoriete nummers.

* Vanavond schakelen we met correspondent Edwin Winkels. Hij heeft het laatste nieuws uit Mallorca naar aanleiding van het overlijden van de 27-jarige Carlo.

Over dit programma

Titel

Humberto

Aflevering

33

Seizoen

2

Zender

RTL 4

Genre

Informatief

Subgenre

Talkshow

Bekijk ook