Khalid & Sophie

NPO 3

Talkshow

NPO 3 Afgelopen nacht 04:25 - 05:10 h
Talkshow om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.

Met in deze uitzending:
* Kan het Openbaar Ministerie nog zonder kroongetuigen? Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en advocaat Sander Janssen schuiven aan.

* De wolf die eerder deze maand dood aangetroffen werd op de Veluwe blijkt te zijn doodgeschoten. Daar waar de wolf twee jaar geleden nog met open armen werd ontvangen in Nederland, lijken er nu steeds meer mensen van het dier af te willen. Natuurfilmregisseur Cees van Kempen maakt zich ernstig zorgen en vertelt waarom.

* Gummbah is bekend om zijn absurdistische cartoons, die al 27 jaar in de Volkskrant verschijnen. En journalist Leon Verdonschot is al jaren fan van alles wat Gummbah maakt.

* De nachttrein is terug van weg geweest. Thomas Erdbrink, Erik de Zwart en Maurice Lede praten bij ons over hun nachtelijke avontuurtjes. En de stem van ‘Rail Away’, Bob van der Houven, brengt een ode.

* Muziek van Pitou, Artvark Saxophone Quartet en Matangi Quartet.

Kijk direct

Over dit programma

Titel

Khalid & Sophie

Aflevering

34 van 50

Seizoen

1

Premiere

2021

Presentator

Sophie Hilbrand, Khalid Kasem

Zender

NPO 3

Omroep

BNNVARA

Genre

Informatief

Subgenre

Talkshow

Land

NL

Ondertiteling

Ja

Bekijk ook