Actiefoto’s in Assen

Geplaatst op 24 Juni, 13:56

De zes overgebleven BN’ers krijgen de opdracht om tijdens de grand prix motorcross in Assen een flitsende actiefoto te schieten. Daarna moeten ze een zelfportret maken in een gênante situatie. Wie doen dit het beste? Let wel, deze aflevering is eerder uitgezonden in 2017.

Een moeilijke opdracht voor de zes overgebleven BN’ers in Het perfecte plaatje: maak een mooie actiefoto tijdens de grand prix motorcross op het TT Circuit in Assen. Het blijkt niet alleen lastig om de motoren op hoge snelheid scherp op beeld te krijgen, de locatie is ook nog eens uitermate gevaarlijk.

Tijl Beckand

Presentator Tijl Beckand herinnert zich de opnames nog goed: “De TT van Assen was bijzonder, want niemand hield zich daar aan de veiligheidsvoorschriften. Dat ging nog bijna mis toen er een motorcoureur een ongeluk kreeg op de plek waar ze vlak daarvoor nog foto’s stonden te nemen. Die BN’ers trekken zich nergens iets van aan en op het einde gaven ze mij nog de schuld ook.” Als iedereen bekomen is van de schrik, moeten de kandidaten nog een zelfportret maken.