En de winnaar is...

Geplaatst op 12 Februari, 17:16

Na vier maanden van blind auditions, battles, knock-outs en liveshows, is na vanavond duidelijk wie zich de winnaar van dit seizoen mag noemen. Naast een platencontract vallen er ook een auto en 50.000 euro te verdienen.

Waar de winnaar van The Voice senior binnen vier weken bekend was, moesten fans van The voice of Holland ruim vier maanden wachten. Er gingen weken van blind auditions, battlerondes, knock-outfases en liveshows aan vooraf, maar vanavond is het tijd voor de grote finale.

50.000 euro prijzengeld

Winnen is dit seizoen lucratiever dan ooit: voorheen gingen winnaars van de talentenjacht naar huis met een platendeal en een auto, dit jaar komt daar nog een bedrag van 50.000 euro bovenop, plus opnames van een eigen videoclip in Zuid-Afrika. Ook voor de coaches is het spannend: Anouk en Waylon hebben beiden al eens gewonnen, maar Ali B coachte in zijn vijf seizoenen op de draaistoel nog nooit een talent naar de eindoverwinning. Waylon heeft dit keer twee kandidaten in de finale staan, waaronder publieksfavoriet Dennis. Zou hij dit jaar weer winnen?