Vechtende buurmannen in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

Geplaatst op 8 Augustus, 14:48

Viktor Brand keert terug bij de hoofdpersonen uit de geruchtmakendste zaken. Hoe is het verdergegaan na de uitspraak van Mr. Frank Visser? Is de strijdbijl eindelijk begraven of is het nog steeds hommeles?
Als een ferme klap van de hamer een uitspraak bevestigt in Mr. Frank Visser doet uitspraak, is het altijd maar gissen of de partijen zich vervolgens ook werkelijk daaraan houden. Op die prangende vraag krijgen we een antwoord in deze herhaling van Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? waarin Viktor Brand terug gaat naar de spraakmakendste zaken uit het programma. Zo bezoekt hij Fritz, die zijn huis niet meer uit durfde vanwege zijn buurman Appie. Fritz vreesde namelijk dat deze allerlei klusjes aan zijn huis zou verrichten zodra hij de deur achter zich had dichtgetrokken. De gemoederen tussen de twee buurmannen waren al zo hoog opgelopen dat de twee met elkaar op de vuist waren gegaan. Is de rust inmiddels weergekeerd na de uitspraak van mr. Frank Visser?

Heftige zussen

Ook gaat Viktor Brand langs bij de beide partijen uit een de heftigste zaken van de afgelopen seizoenen. De tweelingzussen Martine en Michèle waren ervan overtuigd dat hun zusje Solange een flinke graai in de erfenis van hun moeder had gedaan. Solange was de executeur testamentair en nadat er kostbare objecten waren verdwenen wisten haar zussen het zeker: zij moest de schuldige zijn. Hun zusje ontkende echter alles en kijkers waren destijds in shock van de heftigheid van de ruzie. Viktor Brand zoekt de zussen op om te zien of de uitspraak van mr. Frank Visser voor rust in de tent heeft gezorgd.