The UnXplained With William Shatner
Tip

William Shatner duikt in het onverklaarbare

HISTORY

HISTORY 

25 Mei 2020

 20:30 - 21:25

De wereld kent veel mysteries die soms al decennia rondzingen. In The UnXplained schijnt acteur William Shatner voor tv-zender HISTORY nieuw licht op het onmogelijke.

William Shatner is bij het grote publiek vooral bekend als Captain Kirk uit Star Trek en als Danny Crane uit Boston Legal. In het tv-programma The UnXplained with William Shatner zien we Shatner als zichzelf. De Golden Globe en Emmy Award-winnaar blijkt bovenmatig geïnteresseerd in het onverklaarbare en werpt in deze tv-reeks op HISTORY nieuw licht op zaken die de mensheid al eeuwenlang verbijstert.

The Oak Island Curse

Na de succesvolle eerste reeks van The UnXplained with William Shatner is het programma nu terug voor een tweede seizoen. Elke maandagavond duikt Shatner op HISTORY samen met wetenschappers, historici, getuigen en ervaringsdeskundigen in nieuwe mysteries. De eerste aflevering gaat over The Oak Island Curse. Op dit eiland ligt volgens de overlevering al 200 jaar een schat begraven, maar het lukte nog niemand die te vinden. Rust er een vloek op het eiland?

The UnXplained with William Shatner zie je vanaf maandag 25 mei elke maandag om 20:30 uur op HISTORY. 

Opslaan

Over dit programma

Titel

The UnXplained With William Shatner

Aflevering

1 - The Oak Island Curse

Seizoen

2

Premiere

2020

Zender

HISTORY

Genre

Informatief

Land

VS