Nieuws
Zeegeluiden op de menukaart in De smaak van Joël
CTR
  ·  Een gerecht lekkerder laten ruiken of smaken, dat kan met aroma’s. Hoe het proces van aromatiseren precies in elkaar steekt, zoekt Joël Broekaert uit in De smaak van Joël. De culinaire journalist test zijn smaakpapillen met drie jonge experts en gaat naar het Engelse plaatsje Bray. Daar brengt hij een bezoek aan The Fat Duck, een van de beste restaurants ter wereld.
Blumenthal
Chef-kok Heston Blumenthal gebruikt geur- en smaakstoffen niet alleen om gerechten lekkerder te maken, maar ook om nostalgische gevoelens op te wekken. Joël moet dus terug naar zijn jeugd. Met zijn drie Michelinsterren staat The Fat Duck sowieso bekend om zijn experimentele keuken. Zo serveert het restaurant ijs van vloeibare stikstof en staat sashimi met een iPod vol zeegeluiden op het menu.
Wat je verder niet mag missen
Alle tipsLaatste nieuws van TVgids.nl
Meer nieuws 10:07De Bauers maken ook veel indruk op Johan Derksen
08:52De TV van gisteren: Vajèn van den Bosch blaast kijkers omver met optreden tijdens Musical Awards Gala
06:47Vanavond op TV: 90's dance, Het jachtseizoen, Rogue Assassin
00:11Komende week in GTST: Elitaire erfenissen en de kunstige keuze
15:43Bij deze BN'ers gaat Art Rooijakkers dit seizoen over de vloer