Videoland-tip: Nieuwe buren

Kijk nu

NET GEMIST Nieuwe buren en dus nieuwe avonturen voor Peter en Eva. De eerste twee seizoenen bezorgden nieuwe straatgenoten hen heel wat kopzorgen en het ziet ernaar uit dat dat ook ditmaal weer zo zal zijn.

Eva (Bracha van Doesburgh) en Peter (Daan Schuurmans) proberen de draad weer op te pakken in het derde seizoen van Nieuwe buren. Er liggen na de confrontatie met Steef toch weer problemen op hen te wachten.

De nieuwe buren

Hun nieuwe buren Milo en Anouk lijken namelijk meer te weten over haar biologische ouders van hun geadopteerde dochter Roosje, en dat dreigt voor gedoe te gaan zorgen. Ook hun nieuwe buurmeisje Fay maakt veel los in de buurt. Aanvankelijk vindt deze tiener de Almeerse Zonnewijk maar hartverscheurend saai, maar al snel blijkt dat schijn bedriegt.

Saskia Noort

Dat bleek trouwens ook in de eerste twee seizoenen van de serie al. Toen sneuvelden de personages met bossen tegelijk. Niet zo gek: de reeks is gebaseerd op een boek van crimeschrijver Saskia Noort. De vraag is dus wiens levenloze lichamen aan het eind van dit seizoen in de Almeerse wijk gevonden worden. Of haalt iedereen levend en wel de aftiteling van de laatste aflevering?

Nieuwe buren 3 is vanaf 2 maart te zien op Videoland.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag