Will, Grace en de kokende casanova

  • 13 februari 2018, 20:30 - 21:00 uur
  • TLC
Kijk nu

COMEDYSERIE Will en Grace volgen een kookcursus bij een woest aantrekkelijke tv-kok. Die legt het met beide vrienden aan, zonder dat ze dat van elkaar weten. En dan komt hij ook nog met een bijzonder oneerbaar voorstel.

Na een korte midwinterbreak is Will & Grace terug. Jack en Karen hebben meteen een vervelend probleem: ze hebben een reclamespotje op de radio gehoord en krijgen dat nu niet meer uit hun hoofd.

Will & Grace

Will (Eric McCormack) en Grace (Debra Messing) krijgen te maken met een onmogelijk dilemma: ze vinden dezelfde man leuk. De docent van hun kookclub, om precies te zijn. Die duikt zowel met Will als met Grace de koffer in, zonder dat ze dat van elkaar weten. Als ze erachter komen, krijgen ze meteen te maken met een nieuw oneerbaar voorstel van hun kok. De rol van de kokende casanova Jackson Boudreaux komt voor rekening van Nick Offerman. Deze acteur - bekend van Parks and recreation - is getrouwd met Megan Mullally; zij speelt Karen in de comedyserie.

Terug op tv

Advocaat Will en binnenhuisarchitecte Grace passen zo goed bij elkaar dat ze een perfect echtpaar zouden zijn. Alleen: Will is homo. De twee zijn daarom 'slechts' beste vrienden. In de naar hen vernoemde comedyserie delen ze lief en leed. Verder zorgen Wills beste vriend Jack en Grace' secretaresse Karen voor nog meer leven in de brouwerij. Will & Grace was een van de best bekeken comedyseries van het begin van deze eeuw. Midden vorig jaar kwam de serie terug, met de vier originele hoofdrolspelers.


Reageren op dit artikel
Meer video's van TLC Nederland

Tips voor vandaag