Zwijmelen met Clooney bij Letterman

Kijk nu

NET GEMIST George Clooney is de tweede gast van David Letterman in zijn maandelijkse Netflix-talkshow My next guest needs no introduction. De Hollywoodster is daarin openhartig over zijn werk en zijn liefdesleven.

Een uur lang, diepgravend interview met George Clooney: het is een eer die maar weinig presentatoren te beurt valt. David Letterman kreeg het wel voor elkaar om de Hollywoodster te strikken, voor zijn reeks My next guest needs no introduction. Deze maandelijkse talkshow maakt de interviewer exclusief voor Netflix.

Tweeling 

Clooney is in het interview met Letterman bijzonder openhartig, ook over zijn liefdesleven. Hij vertelt dat hij moest wennen aan de gevoelens die zijn vrouw Amal en hun kinderen bij hem losmaken. “Voordat de tweeling er was, was zij het grootste doel in mijn leven. Ik had iemand ontmoet voor wie ik alles zou doen. Haar leven betekende meer voor mij dan mijn eigen leven. Dat gevoel had ik nooit eerder gehad.”

Derde huisgenoot 

Een ander opvallend onderwerp dat aan bod komt is de derde huisgenoot die George vorig jaar mochten verwelkomen: een vluchteling met de naam Hazim. Deze Irakees is een Yezidi, een bevolkingsgroep die het tijdens de opmars van IS zwaar voor de kiezen kreeg. Hazim vertelde mensenrechtenadvocaat Amal over de zware tijd die hij heeft gehad en dat hij droomde van een studie aan een Amerikaanse universiteit. Dankzij de Clooneys gaat dat nu gebeuren. 

De tweede aflevering van My next guest needs no introduction is vanaf 9 februari te zien op Netflix.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag