Tip
Bridget Jones's Baby

NET 5

Komedie

NET 5 12 December 2019 20:30 - 23:00

Renée Zellweger krijgt een kind

Al sinds het verschijnen van Bridget Jones: The Edge of Reason in 2004 gingen er geruchten dat er een derde film over Bridget Jones zou komen. Het heeft een tijdje geduurd, maar twaalf jaar later was het inderdaad zover: in 2016 zag Bridget Jones's Baby het levenslicht.

In die twaalf jaar is er behoorlijk wat gebeurd in het leven van Bridget Jones (Renée Zellweger).

Eeuwige vrijgezel?

Dacht Bridget in The Edge of Reason nog dat Mark Darcy (Colin Firth) haar prins op het witte paard was, In Bridget Jones's Baby blijkt dat toch niet helemaal te kloppen. Het 'droomkoppel' is uit elkaar. Geen sprookjeshuwelijk voor Bridget dus, vooralsnog.

Daar laat Bridget zich niet door uit het veld slaan: ze heeft fijne vrienden en een succesvolle carrière. En ze mag dan wel in de veertig zijn, ze kan nog steeds een aardig potje feesten.

Bridget Jones's Baby

Op een festival loopt ze de Amerikaan Jack (Patrick Dempsey) tegen het lijf. Hij is alles wat Mark niet is.

Na een onstuimige nacht met hem ontdekt Bridget dat ze zwanger is. Maar wie is eigenlijk de vader van Bridget Jones's Baby? Jack? Of toch Mark?

Verrassing

De makers van Bridget Jones's Baby bedachten een leuk trucje om het antwoord op die vraag geheim te houden. Ze filmden drie verschillende eindes voor de film. 

Zelfs de hoofdrolspelers wisten bij de feestelijke première van de film niet welk van die eindes ze te zien zouden krijgen.

 

 

Over deze film

Titel

Bridget Jones's Baby

Premiere

2016

Regisseur

Sharon Maguire

Acteurs & Actrices

Renée Zellweger, Patrick Dempsey, Colin Firth, Emma Thompson, Shirley Henderson

Zender

NET 5

Genre

Film

Subgenre

Komedie

Land

GB/VS/F/CN

Resolutie

1080i