Danny Trejo hakt er weer flink op los

Geplaatst op 8 November, 9:46

Machete Kills is het vervolg op culthit Machete uit 2010. De zwaar getatoeëerde actieheld (Danny Trejo) laat er ook deze keer geen gras over groeien.

Machete is een man die je niet tegen je moet hebben. De kans dat je dat overleeft is namelijk niet al te groot.

Machete Kills

Dat is ook precies te reden dat de Amerikaanse regering in Machete Kills bij de getatoeëerde wreker aanklopt. Zijn gewelddadige expertise komt goed van pas in de jacht op een gevaarlijke, doorgedraaide wapenhandelaar.

Om die te pakken te krijgen hakt, schiet en beukt Machete zich een weg door Mexico. Onderweg komt hij weer allerlei types tegen. Van de president (Charlie Sheen) tot Mexicaanse revolutionairen en de geflipte wapenhandelaar (Mel Gibson).

Lady Gaga

Net als in het eerste deel komt er in Machete Kills veel vrouwelijk schoon voorbij. Amber Heard, Sofía Vergara, Lady Gaga, Vanessa Hudgens, Michelle Rodriguez en Jessica Alba hebben allemaal een rol(letje) in de film.

Machete is een creatie van regisseur Robert Rodriguez. Hij liet het personage voor het eerst opdraven in de neptrailers die werden vertoond bij het Grindhouse-tweeluik dat hij samen met Quentin Tarantino maakte.

Er staat nog een derde film rond Machete in de planning. Wanneer Machete Kills in Space uitkomt, is nog niet bekend.