Pierce Brosnan doet er nog eentje

Geplaatst op 23 Oktober, 22:40

Voormalig CIA-agent agent Peter Devereaux, codenaam The November Man, heeft nog één taak te vervullen. Hij moet een getuige, die gevoelige informatie heeft over een oud complot, beschermen.

Het leven van voormalig CIA-agent agent Peter Devereaux (Pierce Brosnan) komt plots op zijn kop te staan als zijn oude chef John Hanley contact met hem opneemt. Deveraux, codenaam The November Man, moet nog één klus opknappen.

The November Man

Voor die opdracht moet Peter het zo rustige Zwitserland, waar hij zijn oude dag wil doorbrengen, verruilen voor het altijd gezellige Rusland. Als een vriendin van hem wordt vermoord, ontdekt Peter dat zijn laatste klus er niet zomaar een is.

The November Man moet een vrouw het land uit smokkelen omdat ze bewijzen heeft tegen presidentskandidaat en voormalig legergeneraal Arkady Federov. Dat is op zich al pittig. Met zijn oude vriend en ex-pupil David Mason (Luke Bracey) op zijn hielen is het al helemaal ingewikkeld.

Mason is in Rusland met precies dezelfde opdracht als zijn oude leermeester. Bovendien zet hij alles op alles om Peter uit te schakelen.

James Bond

Pierce Brosnan is niet de enige acteur in The November Man met een James Bondverleden. Olga Kurylenko, die hier de rol van Alice Fournier speelt, was in Quantum of Solace te zien als Bondgirl Camille.