Is dit dan het laatste doolhof?

Geplaatst op 22 Mei, 11:51

In deze afsluiter van de Maze Runner-trilogie beleven Thomas en zijn vrienden weer allerlei gevaarlijke avonturen.

The Maze Runner: The Death Cure

Thomas (Dylan O'Brien) en de andere uit het Doolhof ontsnapte jongens overvallen een trein om hun vriend Minho (Ki Hong Lee) te bevrijden. Als hij niet in de trein zit, moeten ze in The Maze Runnner: The Death Cure inbreken in de Laatste Stad.

Dit labyrint is het gevaarlijkste wat ze tot nu toe zijn tegengekomen. Als ze het overleven, krijgen ze antwoord op al hun vragen.

Dylan O'Brien

The Maze Runner: The Death Cure is de afsluiter van de Maze Runner-trilogie. Fans moesten een jaar langer op de film wachten dan de bedoeling was.

De oorzaak: tijdens het filmen van een van de actiescènes raakte hoofdrolspeler Dylan O'Brien flink gewond. Hij liep onder meer een hersenschudding, gebroken jukbeenderen en een gebroken oogkas op.

Het herstel van die verwondingen duurde langer dan verwacht. Uiteindelijk lagen de opnamen bijna een heel jaar stil.

De opname waarin O'Brien die verwonderingen opliep heeft de film nog gehaald ook. Regisseur Wes Ball vroeg hem of hij het shot mocht gebruiken

O'Brien antwoordde: "In zekere zin heb ik het nodig dat je die opnames gebruikt. Ik zou het verschrikkelijk vinden als we die gewoon zouden weggooien."