Hillary Duff zoekt de perfecte man

Geplaatst op 14 Januari, 13:15

Holly is het zat. Iedere keer als de relatie van haar moeder stukloopt, moeten ze weer verhuizen. Malief heeft nogal een slechte hand van mannen kiezen, dus heeft Holly bijna het hele land al gezien.

Holly (Hillary Duff) vindt dat het maar eens afgelopen moet zijn. Maar ja, hoe zorg je ervoor dat je moeder haar hart niet meer breekt?

The Perfect Man

Dar weet Holly in The Perfect Man wel wat op. Ze bedenkt de perfect man voor haar moeder. Lief, romantisch, eerlijk: Ben is het allemaal. Niet zo gek dus dat Holly's moeder Jean (Heather Locklear) helemaal ondersteboven is van zijn brieven, mailtjes en goed getimede cadeautjes.

Alleen: Ben bestaat helemaal niet. Hoe gaat Holly dat oplossen als Jean hem toch wil ontmoeten?

Hilary Duff

De carrière van Hilary Duff schoot in het begin van de eeuw als een komeet omhoog. De actrice werd als Lizzie McGuire de lieveling van het puberpubliek en haar muziekloopbaan liep ook als een trein.

Het nummer 'So yesterday' werd een wereldwijde hit en het bijbehorende album Metamorphosis ging ruim drie miljoen keer over de toonbank. Voeg daarbij spraakmakende relaties met Aaron Carter en Joel Madden en een superster was in de maak. Tenminste, zo leek het.

De afgelopen jaren is het vooral stil rond Hillary Duff: haar laatste hitje stamt alweer uit 2005. 'Wake upkwam destijds niet verder dan de 38e plaats in de top 40. Ook haar acteercarrière kwam nooit echt van de grond.