Tip
The Prince

RTL 7

Actie

RTL 7 26 oktober 2021 22:47 - 00:48

Jason Patric zoekt Bruce Willis in The Prince

Als zijn dochter ontvoerd wordt, gaat een ex-huurmoordenaar haar op eigen houtje bevrijden. Althans, in de film The Prince dan.

Vroeger was Paul (Jason Patric) huurmoordenaar. Die tijd ligt inmiddels ver achter hem.

The Prince

Hij is tegenwoordig automonteur, en dat bevalt hem goed. Het leven in een garage is een stuk rustiger dan dat van een huurmoordenaar. Toch is die rust in The Prince van korte duur. Paul ontdekt namelijk dat zijn dochter Beth (Gia Mantegna) is gestopt met haar studie en daarna spoorloos is verdwenen.

Ze mag dan aan de andere kant van het land wonen, Paul wil toch verhaal gaan halen. Dan zal hij zijn dochter toch eerst terug moeten vinden. Dat kan nog ingewikkeld worden: het lijkt erop dat ze ontvoerd is. Bij de zoektocht naar Beth komen Pauls vaardigheden uit zijn vorige leven hem bijzonder goed van pas.

Zeker als blijkt dat zijn oude vijand Omar (Bruce Willis) de hand in haar verdwijning heeft. Tijd om die oude vete voor eens en altijd te beslechten dus.

Bruce Willis

De laatste jaren blinkt Bruce Willis nou niet bepaald uit in sterke rollen. In de meeste films maakt hij zich er behoorlijk makkelijk vanaf.

Zijn scènes neemt hij in een paar dagen (som zelfs in één dag) op, zijn naam komt groot op de poster en klaar is Bruce. The Prince is wat dat betreft geen uitzondering.

Daar komt nog bij dat ook zijn tegenspelers John Cusack en Jason Patric zich ook niet per se van hun beste kant laten zien. Verstand op nul en schietende kerels kijken dus.

Over deze film

Titel

The Prince

Premiere

2014

Regisseur

Brian A. Miller

Acteurs & Actrices

Jason Patric, Jessica Lowndes, Gia Mantegna, Bruce Willis, Rain

Zender

RTL 7

Genre

Film

Subgenre

Actie

Land

VS/GB

Resolutie

1080i

Bekijk ook