Liefde is overal

Geplaatst op 14 Februari, 15:30

In Valentine's Day worstelen alle personages met wat de meest romantische van het jaar zou moeten zijn. Voor het gros van de sterrencast in deze film is Valentijnsdag een regelrechte kwelling.

Voor de romcom Valentine’s Day kon regisseur Garry Marshall (bekend van romcomklassieker Pretty Woman) beschikken over een heuse sterrencast. 

Valentine's Day

Sterker nog: zo'n beetje half Hollywood heeft een rolletje in Valentine's Day. Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts, Shirley Maclaine, Jennifer Garner, Jamie Foxx, Emma Roberts, Eric Dane, Queen Latifah, Taylor Lautner en Taylor Swift; ze zijn allemaal van de partij. 

De film bestaat uit verschillende verhaallijnen die door elkaar lopen. De personages hebben gemeen dat ze allemaal uit Los Angeles komen en stuk voor stuk kampen met een liefdesprobleem.

Zo is de homoseksuele Holden (Bradley Cooper) verliefd op een man die niet uit de kast durft te komen en heeft de getrouwde Harrison (Patrick Dempsey) een affaire.

Militair Kate Hazeltine (Julia Roberts) reist vanuit Irak terug naar LA om haar vlam te verrassen. Reed (Ashton Kutcher) wil zijn vriendin ten huwelijk vragen, maar wordt dan verliefd op een ander. 

Julia Roberts

Julia Roberts wees de hoofdrol in het drama The Blind Side af om in Valentine's Day te spelen. Sandra Bullock nam die rol over en won er prompt een Oscar voor.

Om in The Blind Side te kunnen spelen moest Bullock wel een andere rol afzeggen: de rol die Julia Roberts speelde in Valentine's Day