De TV van gisteren: Verminkt op RTL 4 begint met 551.000 kijkers

Televizier logo

Geplaatst op 25 April om 7:58

Kijkcijfers nieuws

Het tweede seizoen van Verminkt begon woensdag met een teleurstellende 551.000 kijkers. In het programma waren twee vrouwen te zien die waren verminkt door een beunhuis.
Esmeralda had haar billen laten bewerken met permanente fillers en Gaby had een mislukte borst en buikoperatie gehad.

Gelukkig kon de chirurg van Verminkt helpen.

 

Van onschatbare waarde

Het best scorende programma na het Journaal was DNA onbekend op NPO 1 dat 1,2 miljoen kijkers trok. Net zoveel als Van onschatbare waarde.

Dionne Stax

Dionne had sowieso een drukke dag, want ze presenteerde ook het immer goed bekeken Acht uur Journaal (1,8 miljoen kijkers). Ditmaal deed ze dat in een gele broek en dat leverde haar een compliment op van de hoofdredacteur van Libelle.

Mr. Frank Visser

Beide talkshows op NPO 1 deden het prima. M trok op de vroege avond 865.000 kijkers en Pauw deed het later nog een stukje beter met 923.000. Love is in the air op RTL 4 scoorde redelijk met 735.000. De topper van SBS 6 was natuurlijk weer Mr. Frank Visser doet uitspraak. De rechter wist 881.000 mensen aan zich te binden.

Horror-seniorenflat

Frank Visser toog deze aflevering naar een seniorenflat in Hardinxveld-Giessendam waar Renée gek werd van de overlast die haar bovenburen veroorzaakten. Het ging hard tegen hard. Er werd geroddeld, er waren doodsbedreigingen en er werden pruimen tegen de ramen gegooid. Geen van de kijkers wil nu ooit nog in een seniorenflat wonen.