Lucky TV nog maar twee keer in de week bij DWDD

Televizier logo

Geplaatst op 14 Januari om 13:00

Amusement nieuws

LuckyTV is in 2020 nog maar maximaal twee keer in de week te zien na De wereld draait door. Maker Sander van de Pavert heeft het te druk met andere dingen. 

De laatste tijd was LuckyTV (het meestal lollige filmpje na DWDD) al wat onregelmatig te zien maar dat gaat nu nog minder vaak worden. Maximaal twee keer dus. Op de site van De wereld draait door zegt Sander er dit over: "Die extra tijd heb ik hard nodig om te werken aan nieuwe projecten en ideeën, die ik vanaf dit najaar hoop te laten zien. Daar zijn concrete plannen bij, zoals een nieuwe theatershow. Maar ook een aantal verse ideeën, die ik eens op mijn gemakje wil uitwerken. Daarvoor zal ik LuckyTV af en toe even moeten overslaan."

Viral

Tot 2005 was LuckyTV elke werkdag te zien. En met succes. Sander maakte ongelooflijk veel leuke filmpjes die soms zelfs wereldwijd viral gingen. Op de site zegt hij dat we in ieder geval woensdag een Lucky kunnen verwachten en dan soms nog een woensdag of een vrijdag erbij. Op deze site zie je de leukste LuckyTV-filmpjes