Politie achtervolgt Jeroen Kijk in de Vegte met prangende Mol-vraag

Televizier logo

Geplaatst op 28 September om 15:25

Amusement

Notitieblokje

Jeroen Kijk in de Vegte merkte vorige week pas echt wat zijn deelname aan Wie is de Mol? losmaakt bij de fans. Vier agenten achtervolgden hem namelijk met een prangende Mol-vraag.

In de ochtendshow Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2 deed Jeroen zijn verhaal. “Vorige week reed ik op de snelweg naar huis en ik zag in mijn achteruitkijkspiegel dat er een politiebusje achter mij reed.”

Notitieblokje

De radio-dj besloot zijn snelheid aan te passen. “Terwijl je weet: ik doe niks fout. Maar toch denk je: oh help, als dat maar goed gaat.” De dienders haalden de presentator en voice-over in. “Op een gegeven moment reed ‘ie weer door, remde ‘ie weer af, ging ‘ie weer naast mij rijden, tot een van die agenten een notitieblokje pakte”, maakt Jeroen het verhaal steeds spannender.

Mol

Jeroen kon zijn ogen daarna niet geloven toen een van de agenten een papiertje tegen het raam hield. ‘Ben jij de Mol?!’, stond er geschreven. Wie is de Mol? trok zaterdag ruim 2,5 miljoen kijken. Zij zagen hoe Ellie Lust het spel moest verlaten.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

@jeroenkidv is ook nergens meer veilig... 😂

Een bericht gedeeld door Jan-Willem Start Op! (@jwstartop) op