Trouwt Chantal vanavond wel of niet?

Televizier logo

Geplaatst op 14 Januari om 15:45

Amusement nieuws

De vrouw met de opvallendste wenkbrauwen van Married at first sight, is nog steeds niet getrouwd. Daar is Chantal al vanaf de eerste aflevering mee bezig, maar het wil niet lukken. De vraag is voor vanavond is: Doet ze 't of doet ze 't niet?

Terwijl Thierry en Sanne -het andere bruidspaar uit aflevering 1- al bijna hun 12,5 jarig huwelijksfeest viert, hebben Henk (rechts op de foto met de onesie aan) en Chantal nog steeds geen ja tegen elkaar gezegd. Dat ligt geheel en al aan Chantal die in de aflevering van maandag maar liefst twee paniekaanvallen kreeg terwijl ze op het punt van trouwen stond. Een keer omdat haar jurk scheef hing en daarna nog een keer om onduidelijke redenen. Chantal bleef maar roepen dat ze het liefst naar huis gaat, dus het is nog maar de vraag of Henk haar überhaupt nog te zien krijgt. 

Henk

In de aflevering van vanavond moet de kijker toch eindelijk uitsluitsel krijgen over de nabije toekomst van Chantal. Hopelijk stelt ze ons en Henk niet teleur. Alleen al omdat we dolgraag willen weten hoe hij staat tegenover haar eis dat mannen geheel haarloos door het leven dienen te gaan. Maar ons hart gaat toch ook uit naar Henk. Moeten de makers van Married at first sight hem wel een huwelijk met een labiele vrouw aandoen?

Of zou het wonder toch geschieden?

Trending nieuws vandaag