Dit kijk je op vrijdag 15 mei: Genieten van nieuwe Bed & breakfast

Geplaatst op 15 Mei om 12:15

Sport nieuws

Ook in de songfestivalweek kijken we op vrijdag gewoon weer naar Nederlandse stellen die elkaar voor het slapen gaan een kusje geven en de volgende ochtend een ontbijtje met streekproducten nuttigen. Ja toch? Lees gauw waar de reis deze week naartoe gaat.

Bed & breakfast: Liefde voor paarden

De drie deelnemers van Bed & breakfast zijn allemaal paardenliefhebbers. Ze kunnen dus goed beoordelen wat elkaars verbeterpunten zijn, of met jaloerse blikken kijken hoe hun concullega’s de B&B, inclusief paardenverblijf, hebben ingericht.

Bed & breakfast zie je om 20:30 uur op NPO 1

Verborgen verleden: alles draait om politiek

Een groot deel van het leven van voormalig parlementair journalist Ferry Mingelen speelde zich af in Den Haag. Dag en nacht was hij bezig met de politieke perikelen in en rond de Tweede Kamer. De 72-jarige politieke commentator gaat in Verborgen verleden op zoek naar zijn familiegeschiedenis en ontdekt dat hij niet de enige Mingelen is voor wie alles om politiek en journalistiek draait. 

Verborgen verleden zie je om 20:35 uur op NPO 1

Kijkbuis Kids: Lachen om ongemakkelijke boeren

De Kijkbuis kids zijn er eigenlijk nog wat te jong voor, toch krijgen ze deze week een aflevering voorgeschoteld van Boer zoekt vrouw. De kijkcijferhit van KRO-NCRV werkt bij de kinderen vooral op de lachspieren. De boeren praten wat raar en waarom doet iedereen toch zo ongemakkelijk? Ook over Yvon Jaspers hebben ze een duidelijke mening.

Kijkbuis kids zie je om 21:55 op SBs6

Het grote songfestivalfeest: Het beste van het beste

De concertregistratie van Het grote songfestivalfeest gaat vanavond op de herhaling. Nooit eerder stonden zoveel songfestivalartiesten op één podium. Volgens de organisatie staat hier 'het beste van het beste' dat het Eurovisie Songfestival de afgelopen vijftig jaar heeft voortgebracht. Denk aan Lenny Kuhr, Netta en Dana International.

Het grote songfestivalfeest zie je om 21:25 uur op NPO 3

Koppensnellers: Het grote verraad

Oud-burgemeester Fons (Jack Wouterse), tevens de zwager van Dana, is de hoofdpersoon in een zeer kritisch artikel in De Courant. In deze Koppensnellers ontmaskert de krant hem als een ware zakkenvuller. Dana (Lineke Rijxman) vindt dit reden genoeg om een ingrijpende gebeurtenis uit het verleden op zijn conto te zetten.

Koppensnellers zie je om 20:25 uur op NPO 3

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.