Tip
Ook Apple TV+ gaat Koreaans met de nieuwe serie Dr. Brain

Guidinc logo

Geplaatst op 25 oktober, 15:08

Het is je vast niet ontgaan dat de hele wereld smult van films en series uit Zuid-Korea, zoals de Oscarwinnaar Parasite en de Netflix-monsterhit Squid Game. Apple viert de uitrol van streamingdienst Apple TV+ naar Zuid-Korea met zijn eerste Koreaanse original, Dr. Brain. De trailer kwam vandaag online.

In het nieuwe sciencefictiondrama Dr. Brain krijgt de briljante hersenwetenschapper Sewon een enorme klap te verwerken als zijn gezin het slachtoffer wordt van een mysterieus ongeluk. Om te achterhalen wat er precies gebeurd is, neemt hij een drastische stap. Met experimentele technologie voert hij een 'brain sync' uit met de overledenen om in hun herinneringen te kunnen tappen.

Dr. Brain

De hoofdrol van dr. Sewon wordt vertolkt door Lee Sun-kyun, die in Parasite de vader van het rijke gezin speelde. Ook is er een hoofdrol voor Park Hee-soon, die nu op Netflix te zien is in de serie My Name. De zesdelige serie werd geregisseerd door Kim Jee-woon, de maker van Koreaanse kassuccessen als A Tale of Two Sisters en I Saw the Devil.

Trailer

Vanaf 4 november zie je op Apple TV+ wekelijks een nieuwe aflevering van Dr. Brain. Hier onder krijg je vast een impressie in de trailer. 

Bekijk ook