Je nieuwe film of serie vind je met Guidinc.
Tip

Gids voor streamingsdiensten

Geplaatst op 22 Mei, 9:00

Ben jij zomaar een uur bezig met zoeken naar een leuke film of serie? Hulp is nabij! Guidinc.nl loodst je als enige streaminggids van Nederland zo naar je volgende programma op Netflix, Videoland, Pathé Thuis of een van die andere video on demand-diensten.

Serie klaar, maar nog geen idee wat je nu weer wilt gaan kijken? Kijk dan eerst eens op Guidinc.nl, de nieuwe site die je helpt een keuze te maken in het oneindige aanbod van films en series op zo’n beetje alle denkbare video-on-demandplatformen van Nederland.

Simpel en doeltreffend

Het werkt super eenvoudig. Vink op Guidinc.nl aan of je meer zin hebt in een serie of een film, tot welke genres deze mag behoren en bij welke VOD-diensten je een abonnement hebt en hopla: daar rollen al een paar relevante suggesties uit de bus. Ook kun je browsen door de tips van de redactie en op de voet volgen wat nieuw of trending is.

Kijklijsten 

Daarnaast heeft de redactie van Guidinc.nl ook meer dan 100 kijklijsten gemaakt om het kiezen nog gemakkelijk te maken. Zin in kostuumdrama, een film over het einde van de wereld of keiharde actie? Verzin het of er staat een lijst op Guidinc!

Alles bij elkaar!

Op Guidinc.nl staat alles op één plek bij elkaar. Kijk zelf maar!