Benefiet voor Suriname

Geplaatst op 7 Juli, 10:13

In Suriname dreigt een humanitaire ramp nu het aantal coronabesmettingen er blijft toenemen. Jörgen Raymann trommelt een blik BN'ers op die zich vanavond belangeloos inzetten om geld in te zamelen.

Het aantal mensen dat besmet is met corona in Suriname is ongekend. Er dreigt zelfs een humanitaire ramp als er niet snel hulp komt voor de inwoners. Vooral de ziekenhuizen kampen met een extreem tekort aan medische faciliteiten. 

Jörgen Raymann

De Nederlandse Surinamer Jörgen Raymann organiseert vanavond de benefietavond Nederland voor Suriname op NPO1. Het doel is om geld in te zamelen voor hulp. En hoewel het onderwerp weinig te lachten over laat, is humor vanavond zeker niet verboden.

Blik BN'ers

Humberto Tan, Mildred Roethof, Glen Faria, Trijntje Oosterhuis, Gerda Havertong, Jeangu Macrooy, Yannick Hiwat, Tommie Christiaan, Kees van der Spek, Dwight Dissels en vele andere Nederlanders bieden vanavond hun hulp aan. Het wordt een show met optredens en verhalen. Een bijzondere gast zal de eindstand van de inzamelingsactie onthullen. De actie wordt ondersteund door het Rode Kruis.