Het uur van de wolf volgt Jochem Myjer tijdens ware uitputtingsslag

Geplaatst op 28 September, 10:10

De tv-tips van 28 september

In Het uur van de wolf: Jochem Myjer - Nog eentje dan brengt filmmaker Suzanne Raes vanavond in beeld hoe cabaretier Jochem Myjer toeleeft naar zijn laatste theatershow in Carré. De show was een 'uitputtingsslag waar alles voor moest wijken', zal blijken uit de docu. Wat er nog meer te zien is op maandag 28 september, lees je hieronder.

Weg uit Haarlem in Hetzelfde geld

Edith en Peter hebben in Voor hetzelfde geld veel last van het geluid van de buren. Het is daarom de hoogste tijd om hun Haarlemse hoekhuis te verlaten en op zoek te gaan naar iets anders, het liefst op het platteland. Een mooie klus voor Natasja Froger, die het stel drie woningen op heel verschillende locaties laat zien. 

RTL4 – 20:30 uur – Voor hetzelfde geld 

Pure nostalgie in Murder on the Orient Express 

In de verfilming van Agatha Christies klassieke roman Murder on the Orient Express druipt de nostalgie zowat van het scherm af. Tijdens een treinrit van Istanboel naar Calais wordt een van de passagiers vermoord. Detective Hercule Poirot en zijn snor gaan uitzoeken wie van de andere treinreizigers de dader is. Echter blijkt iedereen ineens verdacht te zijn… 

NET5 – 20:30 uur – Murder on the Orient Express

'Haaruitval mogelijk gevolg van het coronavirus'

Sam heeft autisme 

Moeder Mariël (gespeeld door Lies Visschedijk) kan zich in Het a-woord maar moeilijk neerleggen bij het feit dat haar zoon Sam de diagnose autisme heeft gekregen. Ze schakelt de familie in om Sam 'bij te scholen' en vraagt een second opinion aan. Als hieruit ook weer blijkt dat Sam een stoornis in het autistisch spectrum heeft, staat haar wereld op z’n kop. 

NPO1 – 21:30 uur – Het a-woord 

Een kwetsbare Jochem Myjer 

De populaire, hyperactieve Myjer staat bekend om zijn energieke manier van doen. In de documentaire Het uur van de wolf: Jochem Myjer - Nog eentje dan zie je dat hij zichzelf hélemaal geeft tijdens zijn voorstellingen, maar ook wat de gevolgen hiervan zijn voor hemzelf en zijn gezin. "Deze docu is zo kwetsbaar dat ik er zelf bijna niet naar kan kijken", aldus Myjer zelf op zijn Facebookpagina.

NPO2 – 20:25 uur - Het uur van de wolf: Jochem Myjer - Nog eentje dan 

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.