NOS duikt Martin Verkerk op uit het archief

Geplaatst op 22 Mei, 21:22

De tv-tips van 24 mei

Bij gebrek aan actueel sportnieuws is de NOS weer de archieven ingedoken. Deze keer hebben ze daar de VHS van Martin Verkerk op Roland Garros in 2003 gevonden. Daarop een terugblik op het wonderlijke toernooit van deze wonderlijke sportman. Dat en meer zie je op zondag 24 mei.

Verrassende Verkerk

Op Roland Garros gebeurde in 2003 iets waar werkelijk niemand rekening mee had gehouden. Martin Verkerk zorgde voor een daverende verrassing door de finale van het prestigieuze graveltoernooi te bereiken. NOS Sport blikt terug op de geweldige twee weken die de Nederlander in Parijs beleefde.

Studio Sport Archief zie je om 16:10 uur op NPO 1

BN’ers die de oorlog meemaakten

In het drieluik Kinderen in oorlog: 75 jaar later vertelt een aantal BN'ers over de impact die opgroeien tijdens en na de Tweede Wereldoorlog op hun leven heeft gehad. Philip Freriks, Hanneke Groenteman, Sjaak Zwart, Adriaan van Dis en Jeroen Krabbé vertellen over hun ervaringen. 

Kinderen in oorlog zie je om 21:25 uur bij SBS 6

Nog altijd dikke mik tussen Herman en Fleur in Boer zoekt vrouw

In Boer zoekt vrouw special houdt Yvon een reünie met boer Herman en Fleur, tussen wie drieënhalf jaar geleden de liefde opbloeide. Fleur is in Nederland en Herman in Frankrijk, maar binnenkort gaan ze dan toch echt samenwonen in la France. 

Boer zoekt vrouw special zie je om 20:25 uur op NPO 1 

Geen aflevering missen van je favoriete programma? Download de gratis TVgids.nl-app.