Dit is wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar!

Geplaatst op 28 Oktober, 16:54

Nieuw seizoen

Nog even en Oh, wat een jaar! is terug, dé nostalgieshow van RTL4. Het nieuwe en derde seizoen zal er iets anders uitzien dan we gewend zijn. Hieronder een overzicht van wat je moet weten.

Nieuwe presentatrice

Niet Linda de Mol, maar Chantal Janzen presenteert deze keer het programma. Dit komt omdat Linda, die ook bedenker is van het programma, de overstap heeft gemaakt naar SBS6 en Oh, wat een jaar! niet mocht meenemen van RTL. 

Dat haar rivale Chantal Janzen uiteindelijk het stokje mocht overnemen, vond de blondine pijnlijk. Chantal zelf heeft nooit gereageerd op deze uitspraak.

Dit kan je verwachten van een nieuw seizoen Ali B op volle toeren

Andere kompaan

Niet alleen Linda de Mol is vertrokken uit het programma. Ook Jeroen van Koningsbrugge heeft plaatsgemaakt voor Carlo Boszhard.  Samen met Ruben Nicolai vormt hij de kompanen van Chantal Janzen.

Eerste beelden

Inmiddels zijn de eerste beelden vrijgegeven van Oh, wat een jaar!. Hierin is te zien dat naast Chantal, Carlo en Ruben ook een nieuw gezicht is te zien in de show: niemand minder dan Barrie Stevens.

Photoshopblunder?

Toen de persfoto van het nieuwe seizoen, ontstond er onduidelijk over wat er precies op de foto te zien was. Het leek namelijk alsof het been van Ruben Nicolai door een photoshopblunder was verdwenen

Echter blijkt het te gaan om een optische illusie, vertelt fotograaf William Rutten op Instagram. "Hij heeft zijn been net als Carlo 'omhoog' op de tafel staan. Ik snap de verwarring heel goed, omdat het een beetje wegvalt door de donkere broek, schaduw en traptreden die daar ook zitten, en het sjaaltje dat zo hangt over zijn been." Hij trekt een cirkel om Rubens been om het te bewijzen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik krijg sinds gisteren aardig wat vragen over deze foto, er is een mysterie te zien!! Ik kreeg al een telefoontje van Victor Mids, hoe ik dit gedaan had deze illusie.....Mensen denken dat ik Ruben zijn been per ongeluk heb weg-geshopt..... Arme Ruben op 1 been, kan hij ook niet naast zijn schoenen gaan lopen met al zijn kijkcijfer successen!😂😂 Maar het been zit er wel hoor, hij heeft zijn been net als Carlo “omhoog” op de tafel staan. (Swipe—->) Ik snap de verwarring heel goed omdat het een beetje wegvalt door de donkere broek, schaduw en trap tredes die daar ook zitten en het sjaaltje wat zo hangt over zijn been. We hadden bizar weinig tijd voor deze foto en hadden ook nog met de Corona afstand te maken, was even snel tussen de opnames door, dus we hadden niet zoveel oog voor details en het viel mij daar ook niet op door de lens heen. Maar het is dan gelukkig toch nog een spraakmakende foto geworden!! 😜😂😂😂😂 #ohwateenjaar #williamrutten #mindfuck

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Oh, wat een jaar! is vanaf zaterdag 7 november te zien op RTL4.