Vier hoogtepunten uit The masked singer

Geplaatst op 24 Oktober, 11:44

De leukste fragmenten

Vrijdagavond verbrak The masked singer het eigen kijkcijferrecord met zo’n 2,7 miljoen kijkers. Voor iedereen die de optredens nog moet zien – of ze gewoon even terug wilt kijken – hieronder een overzicht van de hoogtepunten (geen spoileralert!).

De Panter 

Met haar verleidelijke poses en een zwoele stem heeft de Panter weer indruk gemaakt op de jury. Maar wie ziet er nou verscholen in het pak? Voor de juryleden is het lastig te raden. Loretta Schrijver verdenkt Angela Schijf. 

De Yeti 

Helaas voor de Yeti is hij vrijdagavond ontmaskerd. Voordat dit gebeurde, gaf hij nog een spetterend optreden met zijn zware, loepzuivere stem. Buddy Verder noemt Ron Brandsteder en Gerard Joling Ernst Daniël Smid. Zeker in ieder geval is dat de BN’er een zanger pur sang is.

Drie redenen waarom Mijn leven in hun handen een sterk staaltje reality tv is

De Vlinder

Ook de Vlinder fladdert nog vrolijk rond in The masked singer. De juryleden noemen een hoop namen, maar weten nog niet zo goed wie er precies verscholen zit in het vlinderpak. De Vlinder is nog niet ontmaskerd, dus het is nog even afwachten.

De Vos 

De Vos heeft moves! Dat blijkt maar weer uit haar optreden van vrijdagavond. Als ze op het podium komt maakt ze een sierlijk rondje en is ook niet vies van een aanraking. De jury staat voor een raadsel: wie houdt zich toch schuil in het vossenpak?

The masked singer is elke vrijdag om 20:04 uur te zien op RTL4.