Tv-tips voor 12 mei: Mexicaans worstelen met Katja Schuurman

Geplaatst op 12 Mei, 12:01

Beter laat dan nooit, toch?

In Beter laat dan nooit neemt Katja Schuurman haar reisgezelschap vanavond meet naar een Mexicaans worstelgala. Op NPO 2 gaat Özcan Akyol in gesprek met Ronald de boer. Dat en meer zie je op dinsdag 12 mei 2020. Lees gauw verder!

Beter laat dan nooit: Met Katja Schuurman naar Mexico

In Beter laat dan nooit reizen Willibrord Frequin, Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber onder bezielende leiding van presentatrice en actrice Katja Schuurman naar Midden- en Zuid-Amerika. Vanavond reizen ze van Suriname naar Mexico en bezoeken ze daar een Mexicaans worstelgala. Olé!

Beter laat dan nooit zie je om 20:31 uur op RTL 4

De geknipte gast: Knippen zonder schaar

Ook de kapsalon van Özcan Akyol was gesloten, maar de interviewer kan natuurlijk ook prima zonder schaar en tondeuse zijn klanten ‘knippen en scheren’. In deze aflevering van De geknipte gast neemt Eus plaats in een kappersstoel tegenover Ronald de Boer voor een gesprek over voetbal. 

De geknipte gast zie je om 21:10 uur op NPO 2 

Vaarwel Nederland: Gelukszoekers en terugkeerders

Ruim een half miljoen Nederlanders bouwde na de oorlog elders een nieuw bestaan op. In Brazilië, Zuid-Afrika en in Israël bijvoorbeeld. Op de website van Vaarwel Nederland  is er ook aandacht voor gedesillusioneerde terugkeerders.

Vaarwel Nederland zie je om 20:25 uur op NPO 2 

Nurses: verplegers in Canada

Goed nieuws voor de liefhebber van ziekenhuisseries: die kan vanaf deze week kennismaken met een nieuwe groep medici, die dit keer vanuit Canada opereren, in het St. Mary's ziekenhuis in Toronto om precies te zijn. Nurses gaat over de levens van de jonge verplegers en hun patiënten. De vijf staan aan het begin van hun carrière op de eerste hulp. 

Nurses zie je om 21:25 uur op Net5 

Jouw schuld dat ik dik ben: Samen 400 kilo

De zestienjarige Evie schaamt zich voor haar gewicht. De Britse tiener weegt bijna 140 kilo en durft daardoor nauwelijks uit te gaan met haar vriendinnen. Met haar ouders wil ze inmiddels al helemaal niet meer over straat lopen. Met z’n drieën wegen ze zo’n 400 kilo. Ze neemt dit haar moeder kwalijk, zo is te zien in Jouw schuld dat ik dik ben.  

Jouw schuld dat ik dik ben zie je om 22:20 uur op NPO 3

Stemmen voor de Gouden Televizier-Ring? Dat kan, de stembussen zijn weer open!